Monday, August 21, 2006

Press Room

Leave a Comment

Press Kit


Κατεβάστε το λογότυπο της Nelios.com σε υψηλή ανάλυση ή/και την εταιρική παρουσίαση για το 2010.

Nelios.com | Λογότυπο σε υψηλή ανάλυση (AI, 219K)

Nelios.com | Εταιρική παρουσίαση 2010 (PDF, 1089K)

* Για το Nelios Green λογότυπο ή για ο,τιδήποτε άλλο κριθεί απαραίτητο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Δελτία Τύπου


Εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσα τα Δελτία Τύπου της Nelios.com στείλτε μας το e-mail σας στο operations@nelios.com ή γραφτείτε στο σχετικό RSS Feed.
Rss IconH Nelios.com ανέλαβε τη δημιουργία της στρατηγικής και την εκτέλεση της προώθησης στα Social Media για λογαριασμό της HORECA.


Η Nelios.com ολοκλήρωσε το νέο website του ναυπηγείου της C hellas


Η Nelios.com ανέλαβε τη δημιουργία και προώθησή στις μηχανές αναζήτησης του official website του ξενοδοχείου Crowne Plaza


Ολοκληρώθηκε το νέο website των ξενοδοχείων "Andronis"


Η Nelios.com χορηγός στο διεθνές συνέδριο ENTER2012, που θα πραγματοποιηθεί 24-27 Ιανουαρίου στο Χέλσινμποργκ της Σουηδίας.


Αθήνα, 5 Ιανουαρίου 2012 - Νέες καινοτόμες λύσεις και προτάσεις για την online προβολή και προώθηση ξενοδοχείων θα παρουσιάσει η Nelios.com στην 7η εκθέση HO.RE.CA. από 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO στο Αεροδρόμιο.


Η Nelios.com ανέλαβε τη δημιουργία του B2B website της Aktina International.


Την Τετάρτη 30/11/2011 πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου website της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής από τη Nelios.com στα πλαίσια της 42ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.


Το Capital.gr, το μεγαλύτερο και πληρέστερο οικονομικό portal - μέλος του ομίλου Αττικών Εκδόσεων, ανέθεσε στη Nelios.com την προώθησή του στις μηχανές αναζήτησης με στόχο τη βελτίωση της κατάταξής του. Η συνεργασία αυτή αποτελεί απόρροια της επιτυχημένης συνεργασίας των Αττικών Εκδόσεων με τη Nelios.com για την προώθηση του Shape.gr.


Αντιλαμβανόμενη τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που ανακύπτουν διεθνώς σε θέματα τεχνολογίας στον τομέα του Τουρισμού, η Nelios.com θα βρεθεί στο Innsbruck της Αυστρίας στις 25 με 28 Ιανουαρίου 2011 για να παρακολουθήσει το 18ο παγκόσμιο συνέδριο τεχνολογίας στον τομέα του Travel & Tourism.


Στα πλαίσια της δράσης «με κάθε νέο project φυτεύουμε ένα δένδρο», η Nelios.com πραγματοποίησε την 1η δενδροφύτευση για τους πελάτες της, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, σε συνεργασία με την Plant a Tree.


Η Nelios.com έχει ετοιμάσει μια πλήρη πρόταση για τα επενδυτικά σχέδια που θα κατατεθούν στα πλαίσια της Δράσης Digi Retail από τις 14 Ιανουαρίου 2011 μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2011.


Το νέο website της FXGreece ενεργοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου από τη Nelios.com με στόχο τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του και την προσθήκη νέων επιλογών.


Το SHAPE.GR, το portal του μηνιαίου περιοδικού Shape των Αττικών Εκδόσεων, ανέθεσε στη NELIOS.COM την προώθησή του στις μηχανές αναζήτησης με στόχο τη βελτίωση της κατάταξής του.


Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, η NELIOS.COM εγκαινίασε το Μάρτιο του 2010 το πρόγραμμα «Με κάθε νέο project, φυτεύουμε ένα δέντρο», στα πλαίσια της Εταιρικής Περιβαλλοντικής Συνείδησής της.


Γλυφάδα, Αθήνα 9 Ιουνίου 2010 – Η Nelios.com επανασχεδίασε και υλοποίησε το νέο δικτυακό τόπο της Variety Cruises.


Γλυφάδα, Αθήνα 7 Ιουνίου 2010 – Η Nelios.com δημιούργησε ένα φρέσκο concept για τα Kamarinia, το blog των ραδιοφωνικών παραγωγών Τάκη Γιαννούτσου και Θοδωρή Βαμβακάρη, στη διεύθυνση www.kamarinia.gr.


Γλυφάδα, Αθήνα 12 Μαΐου 2010 – Η Nelios.com επιδιώκει να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στους πελάτες της με τη δημιουργία του εταιρικού blog της στη διεύθυνση www.nelios.com/blog.


Γλυφάδα, Αθήνα 27 Απριλίου 2010 – Παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και θέλοντας να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η Nelios.com παρουσιάζει το νέο εταιρικό website της στη διεύθυνση http://www.nelios.com.


Γλυφάδα, Αθήνα 15 Μαρτίου 2010 - Όντας έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται καθημερινά στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά τουρισμού, η Nelios.com παρευρέθη στις 10-14 Μαρτίου 2010 στην ITB – τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού που διεξήχθει στο Βερολίνο της Γερμανίας.


Η Nelios.com ολοκλήρωσε και έθεσε σε λειτουργία τη νέα ιστοσελίδα του γνωστού παραδοσιακού ξενώνα και ταβέρνας Κεραμαριό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.keramario.gr, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010. Η ιστοσελίδα θα αποτελέσει συνέχεια της επιχείρησης στο διαδίκτυο με στόχο την ορθή προβολή της.


Η Nelios.com, ως η μοναδική ελληνική εταιρεία στην τουριστική βιομηχανία που δημιούργησε συνδυαστική ιστοσελίδα κρατήσεων σε πραγματικό χρόνο, παρουσιάζει το electronictickets.gr με στόχο να γίνει η απόλυτη online δυναμική υπηρεσία ταξιδιωτικών πακέτων στη χώρα.


0 comments:

Post a Comment