Tuesday, April 26, 2016

Χρυσό Βραβείο για Best Hotel Marketing & Social Media Services Provider στα Greek Hospitality Awards 2016!

Leave a Comment


Με περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και διαχείριση στρατηγικής digital marketing προς τον ξενοδοχειακό κλάδο, η εταιρεία Nelios έχει να επιδείξει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο συνεργασιών με τα δημοφιλέστερα hotel brands της Ελλάδας, καθώς και σπουδαίες διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις. Διαθέτοντας το πλέον εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, προερχόμενο από τον ξενοδοχειακό κατά βάση κλάδο, η Nelios απαρτίζεται σήμερα από 30 στελέχη, τα οποία συνθέτουν μία από τις μεγαλύτερες ομάδες hotel marketing experts στη χώρα.

Η Nelios ιδρύθηκε το 2008 από τον κύριο Δημήτρη Σερίφη, ο οποίος είναι και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ως σήμερα. Η εταιρεία καθετοποιήθηκε στον ξενοδοχειακό κλάδο το 2011, καταφέρνοντας έτσι να εξελιχθεί ταχύτατα μέσω της απόλυτης εξειδίκευσης, της ποιότητας των υπηρεσιών της και τη διαφοροποίηση της στην αγορά. Η ολιστική προσέγγιση στην ανάπτυξη και διαμόρφωση της hotel marketing στρατηγικής των ξενοδοχείων, σε συνδυασμό με την σωστή αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων και των social media, οδήγησαν την εταιρεία στη σύναψη συνεργασιών με περισσότερα από 200 ξενοδοχεία την τελευταία πενταετία. Μερικά από τα hotel brands που εμπιστεύτηκαν τη Nelios είναι το Poseidonion Grand Hotel Spetses, το Andronis Group, το Santorini Secret, το Mykonian Mare, το Elounda Gulf Villas & Suites, το Miraggio Thermal Spa Resort, το Thermae Sylla Wellness Spa Hotel, το Kinsterna Hotel, το Crowne Plaza, το Astir Palace, το Anemi Hotel, το AthensWas Hotel, το Grand Forest Metsovo, το Aristi Mountain Resort, ο όμιλος Mayor Hotels & Resorts, ο όμιλος Civitel Hotels & Resorts, ο όμιλος Kipriotis Hotels και ο όμιλος Airotel.

Η εταιρεία έχει καταφέρει να διπλασιάζει σταθερά τον κύκλο εργασιών της την τελευταία διετία, αναβαθμίζοντας διαρκώς την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της και έχοντας ποσοστό ανανεώσεων συμβολαίων που αγγίζει το 92%. Επιπλέον, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η Nelios κατόρθωσε να αυξήσει κατά 100% το προσωπικό της τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Nelios, μέλος του ΣΕΤΕ, αποτελεί μία από τις βασικότερες “φωνές” της Google στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του ψηφιακού οικοσυστήματος του ελληνικού τουρισμού όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ο κύριος Δημήτρης Σερίφης είναι μέλος του Board of Directors του IFFIT, του σημαντικότερου δηλαδή συνεδρίου για e-tourism στον κόσμο, κάτι που είναι ιδιαιτέρως τιμητικό για τον κλάδο μας. Με έντονο το αίσθημα της συνεισφοράς προς τον ελληνικό τουρισμό και την χώρα γενικότερα, η Nelios έχει πραγματοποιήσει δεκάδες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια, με πιο γνωστές:

 • Την κατασκευή του website και τη συνδιαμόρφωση της επικοινωνίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών και τη Marketing Greece.
 • Την κατασκευή του website και τη συνδιαμόρφωση της επικοινωνίας του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών και τη Marketing Greece.
 • Τις κοινές μας δράσεις με τους Atenistas για την διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών στην πόλη των Αθηνών για τους κατοίκους και επισκέπτες της (οδοσημάνσεις Walk Athens! Signs, δημιουργία πάρκου στο Γκάζι).

Η εταιρεία, το τελευταίο διάστημα συμπράττει με την Axia Hospitality για την παροχή της πλέον καινοτόμας υπηρεσίας “Hands Free Hotelier”, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει την καλύτερη λύση για το marketing και τις πωλήσεις των ξενοδοχείων.

Ακολουθούν, οι σημαντικότερες διακρίσεις της Nelios:

 • Πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Small & Medium Enterprises” για το 2015, για την υλοποίηση του Athens Destination Specialists Program (ADSP), του διεθνούς συνεδρίου ηλεκτρoνικού τουρισμού ENTER που διενεργήθηκε στο Λουγκάνο της Ελβετίας.
 • Gold Award στα Tourism Awards 2015 για το Kinsterna Hotel, στην κατηγορία Digital & Social Marketing.
 • Gold Award στα Tourism Awards 2016 για το Poseidonion Grand Hotel Spetses, στην κατηγορία Digital & Social Marketing.
 • Silver Award στα Tourism Awards 2015 για το Thermae Sylla Wellness Spa Hotel στην κατηγορία “Digital & Social Marketing”.
 • Silver Award στα Tourism Awards 2016 για το Hands Free Hotelier (σε συνεργασία με την Axia Hospitality) στην κατηγορία “Καινοτόμο concept, προϊόν, μοντέλο λειτουργίας ή παροχής υπηρεσίας / Start-up”.
 • Silver Award στα Tourism Awards 2016 για τον Athens Authentic Marathon στην κατηγορία “Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ”.
 • Bronze Award στα Tourism Awards 2015 για το Elounda Gulf Villas & Suites στην “κατηγορία Digital & Social Marketing”.
 • Bronze Award στα Tourism Awards 2015 για την Keytours στην κατηγορία “Aξιοποίηση μηχανών και τεχνικών αναζήτησης”.
 • Bronze Award στα Tourism Awards 2016 για την Seajets στην κατηγορία “Aξιοποίηση μηχανών και τεχνικών αναζήτησης”.
 • Bronze Award στα Tourism Awards 2016 για τo Walk Athens! Signs στην κατηγορία “Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ”.


0 comments:

Post a Comment